Lees meer

Toiletwagens

 Standaard

De toiletwagen is uitgevoerd met 3 damestoiletten, 1 herentoilet & 3 urinoirs, deze toiletunit heeft een gescheiden heren en damesinstap voor meer privacy… Verder beschikt de wagen zowel aan de dames als aan de heren zijde over zwevende toiletten met RVS garnituur, wastafel met grote spiegel, electriche handdrogers en zeepdispenser. De toiletwagen is eenvoudig en snel te installeren ook tegen een tent met een stroomvoorziening via een 220 vlt aansluiting.

Standaard meegeleverd

  • 10 m afvoerslang
  • 10 m stroombekabeling
  • 20 m waterslang

De septictank maakt het mogelijk wanneer er geen afvoerput aanwezig is de fecaliën op te vangen en alleen het spoelwater af te voeren. De maximale afstand om het spoelwater af te voeren is 20 m. Indien er binnen 20 m geen afvoerpunt is is het mogelijk een pomp te plaatsen. Met een pomp is het mogelijk tot 100 m de fecaliën af te voeren. De septictank heeft een capaciteit van 1000 toiletbezoeken.

 

Luxe

Onze luxe toiletwagen is een toiletwagen met een geheel eigen uitstraling. Opvallend aan deze toiletwagen is een eigentijdse kleur en de moderne afwerking aan de binnenzijde in antraciet grijs en RVS.

Voor de dames

Drie toiletcabines met wandcloset, zeepdispenser & elektronische handdroger .

Voor de heren

Een toiletcabine met wandcloset, papierdispenser en asbakje .

3 Urinoirs met scheidingswanden. Wasmeubel met grote spiegel, zeepdispenser en elektrische handdroger .

Standaard meegeleverd

  • 10 m afvoerslang
  • 10 m stroombekabeling
  • 20 m waterslang

De septictank maakt het mogelijk wanneer er geen afvoerput aanwezig is de fecaliën op te vangen en alleen het spoelwater af te voeren. De maximale afstand om het spoelwater af te voeren is 20 m. Indien er binnen 20 m geen afvoerpunt is is het mogelijk een pomp te plaatsen. Met een pomp is het mogelijk tot 100 m defecaliën af te voeren. De septictank heeft een capaciteit van 1000 toiletbezoeken.

 

Vip

Bij de vip toiletunit is echt aan alles gedacht wat uitstraling , gemak en comfort betreft … deze toiletunit heeft een eigentijdse grijze kleur en is binnen afgewerkt met de kleur grijs antraciet en rvs waardoor een moderne strakke uitstraling ontstaat. Deze toiletunit wordt doormiddel van een containersysteem aan de de grond gezet zodat geen trappen nodig zijn .

De binnenverlichting in deze toiletunits geheel in stijl en uniek te noemen .indien gewenst is een achtergrondmuziekje mogelijk. Om van alle faciliteiten in deze toiletunit gebruik te maken is een 380 vlt aansluiting nodig .

Voor de dames

Drie toiletcabines met wandcloset, hygienette, asbakje en papierdispenser en closetborstel .

Wasmeubel voorzien van warmwater,grote spiegel, zeepdispenser en Dyson handdroger .

Voor de heren

Een toiletcabine met wandcloset, papierdispenser en asbakje .

3 Urinoirs met infraroodspoelers en scheidingswanden en asbakjes .

Wasmeubel voorzien van warmwater, grote spiegel, zeepdispenser en Dyson handdroger .